The view from the afternoon

Hjälp är det sant? Är det helg nu igen? Inte för att jag klagar på att det är helg, det är bara det att tiden går så sjukt fort!

Jag sitter och äter lunch framför datorn och med tallriken i knät. Äter en gammal paj som jag hittade längst in i frysen, vet inte hur länge den ha legat där, men god är den! Det är en skön känsla att ätar ur, tömma, avsluta för att sedan så småningom börja om utan det gamla, clean slate.

Helgen ska ägnas åt plugg för att jag sedan ska kunna ta ledigt under pingsthelgen. Då vankas det släktfest. Det är släkten på pappas sida, hans syskon, syskonbarn och syskonbarnbarn....Vi är 59 stycken anmälda och då är det en del som inte kommer. Snacka om släkt!

Klockan är halv två jag kanske ska sätta igång och plugga så att det blir något gjort!

In a bit

I'm nursing a bad head...

Mitt huvud är tungt, men det är det värt! Igår var en riktigt riktigt bra och rolig kväll.

Vad ska jag göra idag? Ta dagen som den kommer kan vara en bra idé.

Jag kan ju inte ens skriva...ska nog krypa ner i sängen ett tag igen...Tjing 

Det bästa med att vänta är när man får reda på det man väntat på!

JAAAA - det trodde jag verkligen inte. Fy sjutton vad jag är bra =D

Så skönt....

Somewhere a clock is ticking...

Att vänta är det värsta jag vet. Inte är jag bra på det heller. Kan jag inte bara få veta nu?!

Kom precis hem från stan, så mycket fint det finns! Blev några grymt fina inköp. Får äta ur skafferiet och inte köpa mat fram till den 25:e helt enkelt. Det får det vara värt....

Lunch. Städa. Sommarfika med Bebban. Träning med "militären". Det är vad som väntas av den här dagen. En härlig dag =D (om jag bara får veta....)

I've been lost I've been found but I don't feel down

Jahopp, tentorna är avklarade (för nu i alla fall). Jag har ingen aning om hur det har gått, vet bla att jag gjorde en riktigt korkad dundertabbe på den sista tentan men det känns i alla fall skönt att ha skrivit dem för nu är det en liten mellanperiod innan man får resultatet då man absolut inte kan göra något.

De har precis klippt gräset utanför och det luktar så gott! Till och med jag känner lukten av nyklippt gräs trots min täpta näsa.

Jag vill kunna spela gitarr! Varför skulle jag tvunget börja spela piano när jag var liten?! Ljudet, melodierna en gitarr skapar är så härligt. Blir det en regnig sommar får jag väl hijack pappas akustiska. Som om jag skulle kunna ha det tålamodet att lära mig spela, nix!

Nu upprop. Ny kurs börjar idag...juridik igen


RSS 2.0