Home sweet home

Känslan av att vara ledig är alldeles, alldeles underbar!

Är i minusgradernas FBG

Det mesta är sig likt. Lite är omgjort men det känns inte som man varit borta i två månader.

Snart, snart blir det promenad på stranden. Det har jag längtat efter.

I eftermiddag ett besök på Laxbutiken sen födelsedagsfika med resten av min underbara familj!

Ikväll jobb 19-22 (och där tog ledigheten slut, men ska trippel-E kunna åka iväg på weekend så får det här E:et se till att jobba =D)

Well, that's pretty much it. Ta ta


Been lookin for a reason and something to lose...

Jag vaknade av att solen sken idag, hur underbart är inte det? När hände det senast?

I köket väntade dock en liten överraskning. På diskbänken står min nästintill nyöppnade ost och där har den stått sedan klockan sju igår kväll! Jag måste ha brett mina mackor som jag åt till kvällsmat och sedan gått därifrån. Dessutom vet jag att jag var i köket och sköljde av mitt glas EFTERÅT och då måste ju osten ha stått där! Så imorse när jag hittade den var den svampig och härlig, så den åkte direkt i soppåsen. Härligt disträ!

Grupparbetet är så gott som klart, ska ordna med redovisningen nu och opponeringen imorgon. Sen är kursen klar, sweeet! =D


Det fungerade!

Det fungarde, är fortfarande trött men på mycketmycketmycket bättre humör!
=D

Ska bli skönt att sova
God natt och sweet dreams!


I know I just moan

Vissa dagar är bättre än andra. Den här dagen hör inte till den kategorin!

Det börjar bra med att natten till idag är den andra natten på raken som jag har sovit cirka 4 timmar. Inatt berodde det på that fuckin' retard som bor ovanför mig och tycker att det är helt ok att spela musik klockan två på natten! För ovanlighetens skull slutade han redan vid tretiden men då trodde nog min kropp att det var morgon för kunde jag somna om? Icke!

Ska se om mitt humör kan förbättras litelitelite av OTH, GG och aerobic!

Btw, jag hatar grupparbeten!

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv, det kan vara så förfärligt det kan vara så bra

Idag har jag varit förhållandevis produktiv för att vara mig själv måste jag erkänna. Alla dagens projekt är avklarade, nästan i alla fall. Ett första utkast av min del av grupparbetet är skrivet och genomläst sådär hundra gånger. Ansökan är äntligen skriven, lite småjusteringar kvar bara. Matlåda till imorgon är lagad och träningen är jag precis hemkommen från. Var lite allmänt disträ på träningen trampade en tjej på foten sen slog jag till samma tjej på handen och trampade på ytterligare någons fötter, FÖRLÅT! Jag missade det där med att det är ganska bra att äta något innan man tränar orkade inte riktigt så mycket som jag hade velat. Skyll dig själv!

Det där med ansökan förresten. Jag måste erkänna att jag är lite lagom avundsjuk på alla er som bara kan sätta er ner och slänga ihop en ansökan på max någon timme. Det tar evigheter för mig och det är ju helt klart det svåraste att skriva! Igår satt jag hur länge som helst och innan jag stängde dokumentet raderade jag allt jag hade skrivit och skrev till ett trevligt WHO CARES?!?! Igår kunde jag i och försig inte tänka klart, av olika anledningar, men ändå! Svårt är det!

Imorgon och på onsdag är det Lettlandsarbete på BBS som gäller, torsdag förbereda redovisning, fredag redovisa. Så fort vi har redovisat ska jag ta första bästa tåg mot västkusten för att spendera en pluggfri helg med min underbara familj, har inte träffat dem på evigheter. Syster kommer hem och Bya ska firas. Lite jobb ska jag också klämma in var det tänkt!

Nu behöver jag verkligen den där maten!

I'm bored!

Så seg! Jag borde skriva men dokumentet är lika blankt nu som det var för två timmar sedan när jag öppnade det!

Tänker på igårkväll! Haha vilken kväll. Tack tjejer lika roligt som alltid! (Men saknade dig Carro!!!)

Trilla inte av stolen du sitter på nu men för en gångs skull tog jag kort ;), bara därför bjuder jag på några pics.


               


Mina tankar går ständigt tillbaka till samma sak, det är inte bra jag kan inte koncentrera mig! 
Leave my head alone!




Drop your guard, you don't have to be smart all of the time
I got a mind full of blanks
I need to go somewhere new fast
And don't be shy, oh no, at least deliberately
No one really cares or wanders why anymore
Oh I got music, coming outta my hands and feet and kisses
That is how it once was done
All the dreamers on the run
 


...


Stop making the eyes with me
I'll stop making the eyes with you
And what it is that suprises me
is that I don't really want you to


I looked up to you but you thought I would look the other way

Lördag! Idag har jag börjat att skriva min del till grupparbetet som ska vara klart nästa vecka, det kändes ganska bra när jag väl satte igång och skriva! Sen var det träning, en snabb städning (med betoning på snabb), måla naglar, platta hår, laga mat och nu sitter jag här. Ikväll blir det utgång antagligen kåren! Det ska blir riktigt roligt är verkligen laddad och det var längesedan jag träffade tjejerna nu!

Igår gjordes fjärde och sista tentan på den här kursen. Det kändes inte som jag hade greppat det men så fel jag hade! Alla rätt på tentan måste ju betyda att jag visst hade greppat det (kanske hade lite tur också) =D. Så nästa vecka är det bye bye nationalekonomi och jag kan inte vara gladare!

Igårkväll var jag och Carro (som jag inte träffat på år och evigheter) först på bio och såg Bröllopsfotografen (E1, det var tur att vi inte såg den när du var här tror inte det är en film som du skulle gilla!) sen blev det Harrys för hela slanten och det var ...hmmm....intressant! En karl undrade när vi skulle "festa på riktigt" och frågade om vi ville komma till hans stuga, äuhm tack men NEJ tack!

När vi skulle gå hem träffade vi på två killar i garderoben som jag av någon anledning började prata med och det slutar med att jag är på värsta anställningsintervjun! De behövde en tjej i företaget och jag skulle passa perfekt, tydligen. De frågade en massa saker om erfarenhet, snittbetyg från gymnasiet och gud vet allt. Allt som jag sa skrev den ena killen in i sin iPhone, så nu har någon för mig okänd kalmarit mitt snittbetyg i sin telefon! Haha hoppas han kan ha användning för det ;). Jag tyckte det var skitkul men det tyckte inte Carro som ville hem =D

Nähäpp göra mig iordning och diska måste jag nog göra nu innan girlsen kommer!

Fredag!

Den här veckans tenta är precis gjord och avklarad. Så himla skönt. En tenta kvar nästa fredag och ett grupparbete sedan har jag min ekonomie kandidat. Det känns riktigt riktigt bra!

Imorgon kommer E och hälsar på. Det var inte så längesedan vi sågs men det ska bli kul att ha henne här några dagar. Än så länge står inte så mycket på schemat, vi tar det som det kommer helt enkelt. Te, levande ljus och höstmys är klart givet men utöver det tar vi det som det kommer.

Jag har dock en del att ta tag i innan hon kommer. Första prio är nog att få bort diskberget, det har stått där ett tag nu och konstigt nog blir det bara större och större jag förstår inte!



Efter det står städa, handla, skriva jobbansökan och ringa mormor på att-göra-listan.

Får väl ta och sätta igång...

Allt och ingenting

Helgen har varit alldeles, alldeles underbar. Det har blivit mycket fika, spel och skratt. Vi hann även med en dagstripp till Norrköping där vi gick i stan, promenerade runt strömmen och tittade var E bodde i somras. På vägen dit gjorde vi också ett litet stopp i Söderköping, en otroligt fin liten stad. Jag längtar efter att se hur den lever upp under sommarmånaderna! På söndagen prickade vi in en promenad till automaten och sjön mellan regnskurarna. Tyvärr så har det ju regnat hela helgen, det är dock inget som har stört jättemycket. Det var ganska mysigt att gå under ett varsitt paraply under vår promenad runt strömmen och höra hur regnet smattrade. Fast det blir ju väldigt kallt och blött så lite sol hade ju inte skadat. Ironiskt nog så har hösvädret både måndag och tisdag visat sig från sin bättre sida när vi måste sitta inne.

Nackdelen med Spotify är ju helt klart den förbaskade reklamen. Det finns ju sådana reklamer som är värre än andra. Basshunters och Kens för att nämna två. Min syster skickade en recension på Basshunters nya skiva och kommenterade att det nog var pågrund av det som stod i den recensionen (och antagaligen i alla andra) som gör att han måste göra reklam för sin skiva på Spotify. Jag kan inte mer än hålla med. Det här citatet är ju störtskönt och beskriver väldigt bra vad den skribenten tycker om skivan: "Vissa ljud gör så ont i huvudet att... Jag kan inte ens beskriva skiten."

Förra veckans tenta: CHECK!
Den här veckans tenta: CHECK!

Jag kom precis hem från en promenad. På vägen hem stannade en liten tant med rullator mig och sa: "Jag blir så glad när jag ser sådana som dig som går med så spänstiga steg!" Hon var så söt. Ja vi får passa på att gå med spänstiga steg så länge vi kan!

Jag ler fortfarande när jag tänker på henne!

Nu ska jag fira tentorna med lite fika (som om jag inte fikat nog i helgen) och OTH!

Gaaah!

Det är vinter överallt ju. Marabou har släppt Limited Edition Winter. Kan man inte i alla fall få leva i illusionen att sommaren inte är slut riktigt ännu?! Jag vill!!!!

I'm falling in love with your favorite song, I'm gonna sing it all night long

Jag har precis blivit Spotify-nybörjare, är inte helt salig ännu men har en känsla av att jag kommer att bli det snart. Riktigt snart. Det är ju hur som helst fruktansvärt bekvämt. All favoritmusik och blivande favoritmusik bara ett lite klick iväg. Jag vet knappt vad jag ska börja lyssna på bara för att det finns så mycket att välja mellan! Som en liten unge i en godisbutik! :)

I onsdags avslutades mikrokursen nu är det istället makro som gäller. Hittills verkar det som att vi slipper det där jäkla grafritandet och så länge vi gör det är jag glad. Efter gårdagens två föreläsningar så verkar det här riktigt intressant, får väl se vad jag säger om några veckor. Tenta på tisdag igen, sen en gång i veckan (någon vecka två stycken).

Så egentligen borde väl helgen ägnas åt det men nej nej så tråkigt ska vi inte ha det! Weekendväskan är nämligen packad och ipoden laddad för direkt efter dagens föreläsning sätter jag och E1 oss på bussen som ska ta oss norrut mot Villa Vindekulla och E2. Vad jag har hört är det inplanerat både heldagsaktiviteter och halvdagsaktiviteter så något pluggande kommer inte hinnas med! Vilket är bra för både jag och E1 kan nog behöva tömma hjärnan på stressmoment som tentor, eventuella omtentor och dylikt.

Så ha en underbart bra helg!
Ciao

Förresten, det är tillåtet att sätta på värmen! Imorse var det 0,6 grader!!! Jag visste att hösten var på väg men jag trodde att den skulle smygstarta lite inte övergå till vinter direkt!


RSS 2.0