You have the nerve to look me in the eyes and lie

Jag har aldrig trott att jag skulle gilla Johnossi men de är ju grymma, eller ja en del av deras låter i alla fall.


I think love will come towards me
like a warm summerbreeze
I got my head among the clouds
and I will never be free
I´ll spendmany nights alone
I know
Cause I have and I will.

Helgen har minst sagt varit intressant. Började redan i torsdags med middag (eller ja jag åt dessert) på Harrys och sedan popquiz. Det är inte bra att vara ute med två som inte ska upp och jobba dagen efter för det är konstigt nog så lätt att glömma av att man själv faktiskt ska upp efter fem timmars sömn. Fredagen på jobbet var kaos och inte bara för att jag var trött utan mycket annat som hände men det hjälpte väl inte direkt heller. Köra hem bilen göra sig iordning och ta tåget till Halmstad igen. Sen hade jag och Elisabeth en mycket trevlig kväll på en uteservering. En kväll som skulle sluta med tidig hemgång. Jag gick och la mig i min säng klockan fem. Say no more.

På lördagen blev det efter lite omkastade planer till slut en kräftskiva i ja vad det nu hette, på landet utanför Halmstad. Ojoj vi var inte riktigt förberedda på vad vi kom till men det var supertrevligt. Ja det slutade med nakna rumpor i poolen haha! Vi var inne i stan vid två-tiden och efter det hann vi med att dansa på både Mårtenssons och Bond, effektivitet!

Idag var vi och käkade brunch på Svea innan jag tog tåget norrut igen. Trött. Sova. Nu.....

I can't remember to forget you

Vilken dag! Totalt kaos på jobbet. Precis då det är som mest som måste bli klart så går brandlarmet (igen!) Idag var det dock varken övning eller kondens från frysen utan det brann faktiskt. Lite läskigt, en av truckarna på lagret hade antänt!

Oj måste med tåget. Fram och tillbaka till Halmstad den här helgen också, men det är det värt. Om jag har funderat på att flytta dit? Oui oui...

Ett helt år äldre...

och jag kan redan konstatera att jag är
lite tröttare
lite bittrare
lite sämre minne
och
lite klokare
än igår

Åldern tar ut sin rätt antar jag....


En söndagskväll i augusti på Nybyvägen



Jag fick för mig att sätta igång med brödbak. En limpa och en rågsiktskaka är just nu under jäsning.



Katten har hittat ett nytt favoritställe att sova på

Och den tredje är ute och gör Gud vet vad ;)

Jag har haft en riktigt skön helg och bara gjort vad jag har känt för (och lite som har varit nödvändigt ont). Den började i fredags med födelsedagsfiranden (ja det var faktiskt två stycken) och har sedan rullat på med målning, storhandling, matlagning, sömn, socker, brödbak, långt telefonsamtal med vän på andra sidan landet som jag snart hoppas få träffa igen och en del annat.
Ingen träning, ingen alkohol och ingen fest - precis vad jag behövde.


Var på intervju förra veckan får förhoppningsvis reda på i slutet av den här veckan hur min närmsta framtid kommer att se ut, spännande.

Imorgon måste jag göra något jag inte gärna gör - ringa läkaren. Jag hoppas dock att det röda, svullna och kliande märket som har bosatt sig på mitt smalben försvinner under natten. Tyvärr är det nog inte så troligt...

Bröd var det ja...


Är jag verkligen redo för det här?

Ärligt? Jag vet inte...


Men det återstår väl att se, I guess 

Estockholmo was a blast!

Vilken helg, intensiv är det ordet som bäst beskriver den.

Åkte tidigt från jobbet, hem och slänga in alla saker i Isas black pearl sen började vi mata mil, som Isa skulle ha sagt. Mat i Nyköping, hemlagad pyttipanna (my ass det var den inte alls). Sen var det min tur att köra. Jag hade ett krav och det var att jag inte tänkte köra i Stockholm. Out of nowhere blev plötsligt två filer fyra och få bilar många. Lite lätt panik ett tag när det enda Isa gjorde var att läsa konstiga skyltar som jag inte alls hade någon användning för istället för att titta på GPS:n, men till Solna utan större problem kom vi och oj vad stolt jag var! =)

En snabb uppfräschning och sen var det förfest i Sundbyberg (jag vägrar använda det fula smeknamnet på stadsdelen). En ville gå till ett ställe i närheten, en fick sin vilja igenom. En annan på jobbet idag hade ett ord att säga om stället: Köttmarknad. Ganska bra beskrivning. Vi dansade och dansade och jag hade ett litet slagsmål med en konstig typ. Jag skulle på efterfest och dricka rosé men det var ingen annan av oss som var sugen på att följa med. Som tur var insåg jag i tid att jag aldrig hade hittat tillbaka om jag hade åkt själv, risken att jag hade gjort en Carro hade varit ganska stor! Regn, upp-och-ner-på-vändningar (inte en gång utan TVÅ!), övertalning, taxi - sen var vi åter i Solna.

Lördagen spenderade jag och Isa på stan. Vi var på långklänningsjakt och jag gick in för det så mycket att jag glömde titta på något annat. Så mycket till shopping blev det inte. Kom inte hem med någon långklänning heller för jag hittade bara fel på dem (måste bli bättre på att se möjligheter istället för fel i alla sammanhang!). Bobbycar, Max-hungriga, kul glass (humorn var verkligen på topp), Sergels torg och tittade på folk samt sjungande Jesusälskare.

På kvällen käkade vi på O'Learys och drack vin på Debaser.

Söndagen var det hemfärd igen, besök på världens största IKEA hann vi också med (som vi gick igenom på en timme, det är imponerande!)

Jag tycker att jag inte gör något annat än att sover igen - det ska jag göra nu med.


RSS 2.0