Jag blir tokig!

Har hostat mig igenom natten, slutade konstigt nog att hosta vid halv fem i morse men självklart kunde jag ju inte somna då!
Gah!


Veckans värsta dag?

På söndagar har jag alltid en konstig känsla av rastlöshet samtidigt som jag inte orkar ta tag i något.
Jag tänker mer på saker som jag annars sällan tänker på
Jag hatar den verkligen!

Började helgen redan i torsdags med vinkväll och popquiz som inte blev någon popquiz utan vi stannde istället här och pratade och pratade och pratade. Vid elva kom vi på att vi skulle åka till Harrys och kolla läget. De andra två skulle inte upp dagen efter och just i den stunden tyckte jag att det var en jättebra idé att följa med. Var hemma vid ett igen och sen fastnade jag och Isa i ett djupt samtal på balkongen. Det var lite segt att gå upp på fredagen efter fyra timmars sömn.

Fredagen var det after work i Halmstad. En riktigt trevlig kväll som spenderades på några av stadens uteserveringar. Ju längre kvällen gick desto mer kraxig blev dock min röst och har gått nu i två dagar och väst fram orden. Bussen hem tjugo i tre och när jag en timme senare cyklade hem från stan var det ljust.

Utan röst blev det en mycket lugn lördag. Jag gick från sängen till soffan där jag hamnade framför tvn och ett program om schimpanser. Efter några timmar piggnade jag till så pass att jag kunde fråga mig själv varför jag låg där och tittade på ett program om apor! Kvällen spenderades med syster och kakbak samt film. Vi såg Remember me, riktigt riktigt bra. Kan absolut rekommendera den.

Nu ska jag ta mig ur min söndagsdeppighet och åka till föräldrarna och grilla





They say you're sick and there's a name and a phrase, to apply and help explain...


So tonight I'll be your Brooklyn so cool and yet so far away...

Det är mycket som jag den senaste månaden ofrivilligt men självvalt (går det ihop?) inte har gjort. Har helt enkelt inte haft tid, men det har hänt så mycket annat. Dock bara bra saker. 

Kalmar, en helgs korridorsliv, nostalgi, saker som förändrats på bara några månader och fina, saknade vänner. Karlstad, shopping, Singstar och syster. Göteborg, en grym konsert med BRMC, skoskav och mycket blod, missat tåg samt ett nattligt besök på centralen (inget av det som låter som negativa saker kunde dock förstöra konsertupplevelsen. SÅ bra var den!). Upptill allt annat som var inplanerat i maj har det målats tak, lister och väggar. Storstädning, inflytt i lägenheten och. Nytt jobb och nya arbetsuppgifter.

Maj har gått galet fort men ser jag tillbaka är den fylld med endast varma och bra minnen!

Idag hade jag inte målning, inflytt och knappt någon förkylning som hindrade mig från att åka och träna. Efter en timme bland gräs, nyckelpigor, daggmaskar och fågelfjädrar inser jag hur mycket jag har saknat träning.

Ett naturligt (?) avslut på inlägget blev en sällskapssjuk katt som inte alls ville att datorn skulle stå i mitt knä....

RSS 2.0