Har en konstig känsla...

Har en konstig känsla i magen som vittnar på att allt inte är som det borde. Jag vet inte riktigt varför än bara...

Poolparty på lördag?

Isa ringer mig på jobbet idag och frågar vad jag höll på med imorse. Inget mer än vanligt svarade jag, hur så? Det är vatten i HELA köket, var hennes svar. Var kommer det ifrån? Diskmaskinen? Kylskåpet? Elementet? Isa säger: "Det är blött på hela golvet och diskbänken, hela väggen och taket!" Det kommer alltså uppifrån. De renoverar lägenheten ovanför och har tydligen gjort något som de inte borde ha gjort. Så istället för inflyttningsfest på lördag kanske vi ska köra på poolparty, vad sägs?

Resultatet är i alla fall att Isa har fått torka hela köket, byggkillen på andra våning fått bryta upp köksgolvet och det luktar apa i trappuppgången, spännande dag!

Familjen Mygga har bestämt sig för att förlänga sommarsäsongen genom att flytta in i mitt rum. De äter på mig! Folk måste tycka att jag är sinnessjuk som går och kliar på myggbett mitt i oktober men det är svaret. Jag är inte så mycket för att döda (inte ens myggor faktiskt) så jag har låtit dem hållas men nu har jag fått nog. One down imorse...

Imorgon är det först födelsedagskalas sen middag igen med tjejerna. Man ser fram emot varje onsdag när menyn kommer och sen varje torsdag när man får testa på hur det faktiskt smakar! 

Sen på fredag kommer en favorit och på lördag kommer en annan. Det kommer att bli så himla bra! Längtar!

Onsdagskvällen fortsätter med en varm dusch, veckans TV-serier och sur frukt i massor =) 


RSS 2.0