Det har hänt något konstigt...

Som tidigare nämnt hade jag ju en spricka i displayen på min mobiltelefon men för i onsdags hände något konstigt. När jag gick och lade mig på tisdagskvällen och då var sprickan där på onsdagsmorgonen var den...BORTA. Det syns inte något spår av den, det ser helt normalt ut. En aning pinsamt efter att jag skickat ett argt mail till både Elgiganten och Nokia.

Nu har jag lämnat Kalmar och plugget bakom mig för några veckor och är istället i FBG och jobbar. Det känns lite ovant men är roligt. Varje gång känns det tungt när man ska ta sig till jobbet efter ett längre uppehåll men när man väl har kommit dit går tiden väldigt fort och jag kommer inte längre ihåg varför jag pluggar ;)

Nu ska vi se Prison Break sedan ska jag ladda inför morgondagens arbetspass, 8.30-20

TjingTjingTjing

Det känns helt ofattbart...

Igår fick jag reda på att den fruktansvärda sjukdomen hade tagit en kvinna som arbetade som "skolfru" på vårt gymnasium. Det känns helt ofattbart...jag tänker på henne och hennes familj. Jag kommer ihåg när hon började hos oss, vi gick i ettan då...Hon var verkligen en klippa hur skulle vi klarat oss utan henne som städade, gjorde frukost och höll reda på oss?

RSS 2.0