Let them know it's Christmas time again!

Snart julafton...

GOD JUL ♥


Just go la la la la la la la la la.....

Snön yr utanför fönstret. Jag sitter och försöker att knepa ihop en jobbansökan och lyssnar på "Not what you wanted". Det är skönt att ha en förmiddag ledig. Jag har jobbat i fyra dagar men det känns som jag har jobbat i minst en månad utan ledigt. Klockan tre är det dags att börja igen. Det är mycket att göra och mycket kunder så det är kul. Är inte riktigt van vid känslan av att man inte hinner med något annat bara.

Jag har hört att det snart är jul =D
Vad blir det? Dan före dan före dopparedagen tror jag bestämt.
En vit jul - det måste ha varit evigheter sedan sist

Igår var det den mörkaste dagen på året, det kan bara betyda att det framöver kommer att bli ljusare och ljusare. Jag hoppas dock på att få se solen redan i början av januari. Får väl se hur det går med den förhoppningen.



Ska allt det få plats i den väskan?!

Jag håller på och packar som man kanske förstår. Väskan är full och så är också golvet runt om väskan, ändå har jag bantat ner vad jag ska ha med mig i flera omgångar. Vet inte riktigt hur jag ska lösa det här. Det är ju galet svårt att packa när man inte riktigt vet hur länge man ska vara borta!

Om man på ett eller annat sätt hör av sig till någon för att berätta något är inte det minsta man kan begära ett livstecken tillbaka? Jag menar hur svårt är det att svara? Ganska oförskämt måste jag erkänna att jag tycker att det är. Svaret behöver knappt vara trevligt, bara man får reda på att personen i fråga faktiskt har fått det man har skickat. Får man ett nej kan man släppa det och gå vidare, men får man ingenting så finns det fortfarande en liten glimma hopp om att kanske få ett svar.

Kan det inte bara sluta snöa?

Idag blir det en hel del avsked, det känns ganska tungt. Det känns också roligt och skönt att få komma hem till andra som man inte träffat på länge och saknat. Jag hatar när man inte kan avgöra om det känns bra eller dåligt, när både det bra och det dåliga kämpar om ens uppmärksamhet.


 Home is where your heart is ♥


There's something in the air tonight, a feeling that you have that could change your life


Är för en stund sedan hemkommen från ett träningspass i Ki-box. Jag hade glömt hur roligt det är! Hur längesedan kan det var sen vi gick på det? Vi måste ha gått på gymnasiet, så kanske fem-sex år sen. Galet roligt och jobbigt är det i alla fall, jag får se om jag kan ta mig upp ur sängen imorgon för träningsvärken. Tack Nina för att du fick med mig på det!

Vintern kom och överraskade oss (eller mig i alla fall) i eftermiddags om någon har missat det. Okej jag kan hålla med om att det är lite vackert men för sjuton det är mer jobbigt än vad det är fint. Ett par minusgrader och lite frost det räcker för mig. Det här kräksnöandet gör att man blir blöt, det är svårt att cykla och överhuvudtaget ta sig någonstans, man får snöflingor stora som enkronor i ögonen så man inte ser någonting samt att man ramlar. Jag gjorde vinterns första vurpa tidigare. Det var inte så farligt satte mig på rumpan i trappan ner till cykelförrådet, blev lite blöt och dog lite av ett skrattanfall. Man kan ha det värre =D

Det är dags att åka hem till FBG på torsdag morgon, jag hoppas innerligt att snön inte gör så att jag fastnar någonstans. Glömmer aldrig Lund-kaosen. Trots att staden inte kunde hjälpa det så har jag lite emot den måste jag erkänna.

I eftermiddags har jag hittat så mycket bra musik. Fastnade fullständigt på Spotify och hittade både gamla, glömda favoriter och nya potentiella favoriter. Jag har också kunnat konstatera att Spotify är värre än Facebook när det gäller att fastna och glömma bort tiden och vad man egentligen ska göra (som skriva inlämningsuppgifter i etik exempelvis).

Tror att det var alles för nu, in a bit

Btw, det är ingen hit att mickra hallon. De exploderar! Värt att tänka på...

Jag vet inte riktigt om det är normalt.

Jag har tre gånger under dagen kommit på mig själv med att längta till träningen ikväll. Nu efter den tredje gången tänkte jag att jag måste skriva av mig. Kan det vara normalt? Det kanske säger mest om vilken spännande och rolig dag jag har....

Min plan var att vara klar med veckans etikuppgift på onsdag, men det ser inte så ljust ut med det för tillfället. Jag var ganska produktiv under några timmar på biblan i förmiddags men sen jag kom hem har jag satt in foton i album och tittat på Californication.

Jag sitter och lyssnar igen musik och sållar ut de bästa till en spellista. Jag har upptäckt att jag inte är så bra på det, stor del av låtarna hamnar på spellistan. Det kan ju klart också betyda att det är ett band som bara gör bra låtar. Det är väl en nackdel med Spotify, att det finns så sinnessjukt mycket att välja på att man inte ens vet var man ska börja någonstans.

Härnäst har jag några alternativ på vad jag kan ta itu med. Etikuppgiften (obviously), skriva jobbansökan (sista dagen den 15 december, imorgon tror jag bestämt) eller diska (efter i lördags har jag varken några rena tallrikar eller glas). Hmm, inget lätt val alla är så hysteriskt roliga!


Give me the words and I'll say them like I mean it

Jag sitter och äter överblivna snittar från igår. Goda är vad de är!

Från igår och fram till torsdag kommer det att bli mycket "sista". Igår var till exempel sista kårkvällen. Sista galna förfesten med mina fina flickor. Men det var två bra sista saker. Det sägs ju att man ska sluta när man är på topp så det är väl det vi gör antar jag. Det känns dock lite sorgligt vill inte att allt det här ska ta slut riktigt än.

Jag är så sjukt trött men kan inte sova!

Någon som kan känna igen sig i Julian Casablancas ord?

Everything seems to go wrong when I stop drinking
Everything seemed to go my way last night
Everything seems so wrong to me this morning
I know things will be brighter later tonight


Julen är galet nära. Det känns lite skumt måste jag erkänna har ingen julkänsla över huvud taget. På torsdag åker jag till västkusten. Det ska bli skönt att träffa syster och resten av familjen, det var längesedan nu!

HAHAHA galet!


Fucking freezing cold

Promenad i väst var ingen bra idé. Kommer jag någonsin att få upp värmen ingen?

Jag måste bara berätta

Jag har alltid tyckt att jag har haft en ganska blandad musiksmak. Att jag inte har varit fast i någon specifik genre utan lyssnar på den musik jag tycker är bra. Fuck me, i fredags insåg jag hur fel jag har haft. Jag var på ett träningspass och den kvinnan som har gjort passet hade fått in så många olika musikstilar som det bara går under 70 minuter. Det var allt från svensk trubadur, singer/songwriter och country till såväl amerikansk som svensk hiphop via BWO (vet inte riktigt hur jag ska kategorisera deras musik), punk/rock (med den underbart poetiska refrängen "Every hour take a shower", är det inte vackert?), tysk hårdrock (japp du läste rätt, texten var på tyska och jag kunde bara inte hålla tillbaka skrattet det var det löjligaste jag har hört!) och en Oh-Lord-hallelujah-a-capella-låt. Ja det var klart lite till som exempelvis någon panflöjtslåt, men en salig blandning är en bra sammanfattning av musikutbudet på det passet. Hon måste ju klart inte lyssna på all musik men i och med att hon ska hålla passet minst en gång per vecka så måste det ju vara musik som hon tycker är någotsånär bra.

Det som främst fick mig att inse att jag inte har någon blandad musiksmak var att trots att hon hade fått in så många olika typer av musik var det inte en enda låt som jag kunde relatera till eller säga att jag tyckte var ens uthärdlig att lyssna på. Det om något måste ju motbevisa allt vad jag har trott tidigare.

Det hjälpte inte heller att vi bara var 15 personer på passet. Jag tror att man läser mina ansiktsuttyck ganska tydligt och under hela passet är jag rädd att hela jag utstrålade "Vad sjutton ÄR det här?!" Inte mitt framtida favoritpass med andra ord!

På tal om något annat så var jag med om en läskig sak igår. Ett av mina blockljus var påväg att övertändas! Jag var inte i rummet just då utan jag borstade tänderna men av någon anledning går jag ut från toaletten och ser att lågan upptar halva ljuset. Jag fick släckt det utan problem men läskigt var det. I och försig är jag lite mer rädd än normalt för eld men ändå. Det är i sådan situationer som det inte är så roligt att bo själv!

Varför är det man borde göra och det man gör inte samma sak?

Det jag borde göra är att skriva på inlämningsuppgiften som ska vara inlämnad på måndag (är det imorgon?). Är det, det jag gör? No, icke. Men jag har öppnat ett dokument och skrivit en rubrik, alltid något. Det jag gör är att sitta och titta på en ny mobil och ett nytt abonnemang. Jag har tröttnat på att min nuvarande operatör vill ha så mycket betalt för allting!

Vad har mer hänt i veckan? En hel del faktiskt. Den började med tiotimmarspass på biblioteket med en framväxande, hysterisk tentaångest. Jag trodde på allvar att det skulle bli min första omtenta. Tentan gjordes i torsdags och fyra timmar och 12 fullskrivna A4-sidor senare kunde jag konstatera att det vore mycket konstigt om den skulle vara underkänd. Jag vågar ju klart inte säga och hoppas på för mycket innan jag håller den rättade versionen av tentan i min hand men troligtvis var det min sista tenta. För att förtydliga skriver jag det igen, min sista tenta NÅGONSIN! Det är mycket som känns vemodigt såhär i slutet, men att inte göra tentor är inte en av de sakerna.

En kär familjemedlem har opererats i veckan, mina tankar är hos henne. Det kommer nog bli några jobbiga rehabiliteringsmånader men hon är av ett segt virke och när de där jobbiga månaderna är förbi kommer det att ha blivit så mycket bättre. Det är jag övertygad om.

Ett E har lämnat Sverige för att prova lyckan en femtimmars flygresa bort. Det tråkiga är att vi inte kan komma hem till henne och fira hennes födelsedag som vi hade planerat. Det roliga är att hon har fått ett jobb och att vi kan komma och hälsa på henne. Jag har redan börjat titta på flygtider. Att se solen en vecka i slutet av januari, kan det bli mer underbart! Självklart ska det också bli roligt att träffa självaste E och se den platsen som hon nu har fått som hem.

Sen har det hänt lite andra saker men jag blir uttråkad bara av att tänka på dem så de hoppar vi över.

Resten av dagen ska ägnas åt träning och sedan ett sent biobesök med två underbara tjejer. Inte tid för att skriva några inlämningsuppgifter här inte.

In a bit

RSS 2.0