Sommar, sommar, sommar

Nu har jag jobbat i någon vecka. Börjar vänja mig nu. Man tror inte att det är så stor skillnad på att plugga och jobba men det är det bevisligen, min kropp har inte varit van vid att vara i rörelse en hel dag. Men nu börjar den att vänja sig och det är skönt. Som student tvingas man sitta ner alldeles för mycket...

Sommaren har kommit! Det är också väldigt skönt, vem trodde att det skulle bli ett år med sommar i juni? Inte jag. Hoppas bara det håller i sig månaden ut och i juli... och i augusti... OCH i semptember. Innan det oundvikliga kommer.

Har ju hunnit med en semester också i underbara Kroatien. Det var en otroligt skön vecka. Och dessutom behövlig. Åkte från stress, saker som måste göras, tenta, jobb till totalt lugn. Att det var varmt och väldigt vackert gjorde inte direkt saken värre.

Micheal Jackson är död. Tidningarna går bananas. Kan man skriva vad som helst när en person inte lever längre???

Inom en snar framtid väntar en träff med tjejerna från förr, finbesök från Kalmar och ett besök i Kalmar. Men nu ska jag ut i solen och värmen innan jag börjar jobba i eftermiddag

Ha en bra dag, ciao

Torsdagkväll 4 juni

Lägenheten är städad. Kläder, skor och diverse saker är packade. Disken är, som alltid, inte diskad. Imorgon bitti är det sista tentan för den här terminen sen är det sommar. Inget plugg!

Om ett dygn och drygt tio timmar sitter jag på ett plan som är påväg bort härifrån men påväg mot ett nytt land. Där väntar en skön och välbehövd semester och nya upplevelser. Inte fel, inte fel alls.

Var på sista träningspasset i Kalmar på ett tag tidigare ikväll. Jympa ute. Det tar ett tag innan man vänjer sig men sen är det riktigt härligt. Utsikt över sundet och Öland, sen springar man runt lite och så ser man det fina slottet. Vad som dock inte är så härligt är armhävningarna då gräset kittlar en obehagligt i ansiktet. Mot slutet fick jag också lite festingnojja, såg i morse att det är festingvarning i södra Sverige och jag kan garantera att de trivs i det halvlånga gräset i Kalmarsundsparken! Det kryper i mig när jag tänker på hur de borrar in sig i huden på oss, huuu.



If you lost your faith in love and music, the end won't be long...

RSS 2.0