Out of luck and out of tune half a day and I'm confused

Livet är invecklat, inser att det inte hade fungerat om allt ständigt var enkelt men kan det inte bara få vara enkelt och klart och givet någon gång ibland. Hade varit skönt om det kunde varit det NU till exempel

Jag hyllar Skype, pratade med Bebban igår och som alltid när jag har pratat med henne så känns det så bra. Jag fick både prata av mig och höra om allt hon är med om vilket gör att allt det där andra glöms bort för en liten stund. Det är så synd att jag inte kommer att kunna åka ner och hälsa på henne. Får träffa henne i sommar i alla fall.

It's a backstabbing world
så sant så sant...


I didn't believe in destiny I look up, you're standing next to me what a feeling...

My head is still spinning...

Älskade solen vad jag har saknat dig!

Jag har hört att om om man köper något nytt, säg exempelvis en mobiltelfon, så följer det med en liten bok med instruktioner. Det är ganska bra att läsa lite i den har jag fått erfara. Mitt batteri håller plötsligt väldigt bra efter några enkla inställningar (so far, peppar peppar ta i plaststol). Att jag har köpt en för avancerad telefon? Nejnej inte alls!

 En nackdel med våren (eller jag vet inte riktigt om jag innerst inne tycker att det är en nackdel men ändå) är att man blir så sugen på att shoppa och det finns så mycket fint att köpa! Tyvärr så är det ju det där med pengar som vanligt. Jag måste ge cred till Gina Tricots näthandel. Jag beställde både från dem och från HM förra onsdagen, Ginas kläder hade jag i fredags. Kläderna från HM kommer den här veckan och vecka 17 och 18 och 19 OCH 24! Come on!

Duscha, matlåda, sova, jobba - som vanligt...


Varför? Varför? Varför? Varför?

Telefonen höll i en knapp vecka. Precis när min tvivel började att fösvinna så börjar det krångla. VARJE gång tror jag att nu, den här den ska fungera precis som den ska! Men nej självklart inte! Fanjävlaskit

I den tekniska specifikationen står det "Passningstid upp till 700 timmar" I helvete heller mitt batteri håller drygt 24 timmar - utan att man använder telefonen!

Jag blir så trött....

Oh boy!

I will patiently wait
until you´re done
with that other girl

oh boy
you make me feel like
oh boy
you make me feel like
no boy
Can make me feel like you
I really really want you


Vilken otroligt seg dag, det enda jag kan se fram emot är att det redan är onsdag imorgon vilket betyder att det snart är helg!

Jag blir tokig...

This might hurt just a little

Åh jag och syster satt hela eftermiddagen igår på terrassen i solen. Stundtals blåst det lite kallt men inlindade i filtar gjorde det inte oss så mycket. Det var exakt en sådan ljusboost jag behövde, den kommer jag att kunna leva på ett tag!

Nu blir det snart promenad med fina Carro och sen har jag fått med henne på ett aerobicpass på Friskis, eller ja det var hennes idé så jag ska inte ta på mig äran av att ha fått med henne. Måste erkänna att jag blev lite paff när hon förslog det, ska bli kul att se vad hon tycker =)

Där emellan ska en kalkonmiddag också klämmas in och sen blir det utgång ikväll!

In a bit


You lie, but I'm a pretty good liar
You chose a game I can play better
You're bright, but baby I'm clever


Glad Påsk

April, det är helt sinnessjukt att tiden går så fort! (oj vad gammal jag låter men det ÄR så)

Igår var vi hemma hos Madde. Flera stycken från gymnasiet träffades, eller ja nästan alla give and take a few. Vi var ju trots allt inte så många i klassen. Så fick vi träffa lilla Nellie. Sötare unge får man ju leta efter, helt fantastisk! En väldigt lyckad kväll med mycket nostalgi såsom studentboken men också en hel del nutid och framtid. Hoppas verkligen att vi kan göra det snart igen!

Sen är ju Carro hemma, henne har jag inte träffat sedan i januari! Hon är min hela påskdagen! =D

Snart blir det födelsedagsmiddag för mormor, 75 år minsann så det är dags att sätta lite fart.

Allt är så bra, förutom det där som gnager. Lämna mig ifred!



Varför ska vissa ha lite för bra fantasi? För visst är det ihopfantiserat? Hade det hänt hade jag kommit ihåg det! Det bara måste vara så... Det som gnager där långt inne är dock att någonstans måste det väl komma ifrån från första början? Fanjävlaskit


RSS 2.0