They say you learn from your mistakes, that's not always the case

Ligger nerbäddad i sängen med en hög näsdukar, ett mindre apotek och Alla-hjärtans-dag-choklad på nattygsbordet (kanske lite dumt av mig att äta chokladen nu när jag ändå inte känner någon smak men men). På Spotify spelas Mitchells Follys fina Tenessee Rose och ute snöar det givetvis som om det inte har kommit tillräckligt i år redan.

Åkte tidigare från jobbet idag för att hyra ett förråd till mina möbler och övriga ägodelar, så om tre dagar är jag officiellet hemlös, eller ja nästan i alla fall. Har fortfarande inte klurat ut svaren på alla mina svåra livsfrågor så får nog finna mig i att vara hemlös ett tag till.

Jag har även under dagen blivit tillfälligt befordrad från inköpsassistent till inköpare. Jag ska ha ett pappavik på en vecka i slutet av mars. Dessutom så har jag fått sommarjobb som inköpare, här händer grejer minsann, så nu vet jag i alla fall i vilken del av landet jag ska befinna mig till slutet av augusti. Vid den tiden har jag kanske tjänat ihop så pass mycket pengar att jag faktiskt kan lämna landet för ett tag vem vet.

Var och hämtade ut ett paket nyligen. I det fanns en väldigt fin vårjacka, ett par shorts och ett par träningsbyxor. Synd att jag inte kan använda något av dem på ett tag...

Nu ska jag krypa lite längre under täcket och titta på veckans OTH
Host host


If you won't save me please don't waste my time

Att jobba heltid tar ett bra tag att vänja sig vid vill jag lova. Jag är van vid pluggandet då det är mycket att göra ibland, ingenting andra gånger och man kan göra det man ska lite när man vill. Nu är det annat, åtta till halv fem, måndag till fredag. Dessutom är jag van vid att cykla dit jag ska, få frisk luft och röra på mig. Nu sitter jag på en kontorsstol och i en bil större delen av dagen. Att bo hemma ska vi inte ens tala om, alltid är det något jag borde/inte borde göra vilket kan göra mig smått tokig ibland (som nu exempelvis).

Mitt liv är alltså fyllt med nya saker som jag håller på att vänja mig vid. Det är också fyllt med massor av frågor. söka jobb eller inte? vara kvar på det nuvarande jobbet eller inte? Söka lägenhet eller inte? Stanna i FBG eller inte?... and so on.

I alla fall, jag trivs bra med jobbet och mina riktiga arbetsuppgifter drog igång i måndags. Det är nya arbetsuppgifter och det är nya rutiner för så gott som alla. Att stansa ordrar låter väl i sig inte så spännande kanske men än så länge tycker jag det är roligt just på grund av att det inte finns till 100 % bestämda rutiner att följa utan jag är med och utvecklar arbetsuppgifterna efter vad som fungera bäst. Så som det ser ut nu har jag kontrakt till och med den sista mars och sedan om jag vill så håller arbetetet på till och med sista maj, efter det har jag möjlighet att få sommarjobb som inköpare. Ska jag stanna kvar eller inte? Frågor, frågor, frågor...

I helgen gjorde jag ett besök i Kalmar. Den spenderades främst med en skursvamp i handen. Med andra ord så förberedde jag inför flyttstädningen. Alla vrår, skåp, spis och ugn fick sin beskärda del av rengöringsmedel. Jag hann också med en lägenhetsvisning för tjejen som ska flytta in efter mig (känns skitkonstigt att hon ska flytta in i MIN lägenhet!) och såklart en underbar middag med Bebban på Mama's och Papa's. Det var sista gången vi sågs på ett tag, nästa helg börjar hon sin resa mot sydligare bredgradder där hon kommer att stanna tills sommaren är här. Jag ska börja titta efter röda dagar i kalendern, någon långhelg borde det ju finnas nu under våren då jag kan ta en tripp till Krems.

Jobb torsdag och fredag sen är det helg igen. Det är det bästa med att jobba att det blir helg =D

And she said o my dearest I'm not pretty and isn't it a pity that you won't kiss these rotten lips


RSS 2.0