I'm right over here why can't you see me?!

Jag vaknade i natt av att katten flyger upp ur min säng och slänger sig ner på golvet. Där börjar hon efter en stund tugga på något som knastrar mellan hennes tänder, jag insåg att det måste vara den där malen jag såg i taket innan jag gick och la mig men inte orkade släppa ut. Förlåt mig lilla malen! Fy vad äckligt!!!


Dessutom lyckades jag med konsten att göra någon inställning igår som gör att jag måste hålla inne tangent hela tiden när jag skriver för att jag inte ska skriva hieroglyfer. Det värsta är ju att jag inte riktigt vet vad jag gjorde...

Nu: bädda rent och ut och springa
Senare: Sommarfest i Skogstorp (vilket ska bli riktigt roligt)

Nästa helg åker jag och Isa till Stockholm och jag får äntligen träffa Carro igen! Det är verkligen på tiden!


Vilken helg...

Så sjukt trött! Får man gå och lägga sig klockan åtta?

Har haft en helt fantastisk helg. Den började med att jag och Bebban hade ett lååångt telefonsamtal i fredags kväll om allt som har hänt den senaste tiden. Jag satte på altanen drack rosé och pratade med henne - helt perfekt. Sen kom Isa och Martina hem och kvällen slutade givetvis på Harrys. Dans, skrattattacker och shots med konstiga namn sammanfattar kvällen ganska bra.

Planen var stranden på lördagen men vädret ville inte riktigt vara med på det och fick som vanligt sista ordet. Vaknade av att det ösregnade och åskade, en ganska bra ursäkt att vända på sig och somna om. Vid halv sju tog jag tåget mot Halmstad och hem till Elisabeth. Vidare därifrån tog vi bussen mot Frösakull och en fantastiskt trevlig middag. 

När klockan närmade sig halv tolv stuvade vi in oss i två taxibilar mot Tylösand och Leffes. Jag har hört så mycket om det stället och nu har även jag gjort min Leffesdebut! Mycket folk, mycket turister och mycket rosé.

Jag är så fruktansvärt urusel på efterfester. Jag blir normalt trött, grinig och osocial. Igår var jag istället pigg och provocerade fram diskussion efter diskussion. Tio över åtta imorse klev jag och Elisabeth ut kisandes mot solen och ljuset efter att ha suttit på golvet i ett vardagsrum halva natten. In på McDonald's i finklänningar, barfota (jag självklart), fnittrandes och lite smågenerade. En god och välbehövlig frukost fick vi i alla fall. Det var vi där och en pappa med sin tvååriga dotter som satt och stirrade på oss. Jag lovar att hon tänkte något i stil med: "såndär ska jag aldrig bli..."

Ett tag var vi inne på att åka direkt ner till Tylösand och sola men att krypa ner i ena halvan av Elisabeths dubbelsäng var underbart skönt. Vaknade vid halv ett igen och tog mig upp för att ta tåget hem. Trött, nyvaken och med en smått förvirrad sinnesstämning ramlar jag inte på stationen och möts av tusentals människor. Tåget var så fullt som det kan bli det satt och stod människor precis överallt. Inte riktigt vad jag var beredd på...

Jag vet inte men det kanske inte är så konstigt trots allt att jag är lite smått trött?! Dusch, film och sen sova - it is  


Åh det luktar sommarregn!

Blixtrarna och dundret är lite värre dock...

Every cloud n' all that...

Älskade värme!

Sjukt varmt men det är sommar! Det värsta är väl att det är svårt att sova men vad fasen jag kommer så småningom somna av utmattning.

Klockan åtta imorse drar brandlarmet på jobbet igång. Det visar sig att det som satte igång det var när portarna öppnades och det blev så stor skillnad på temperaturen inne och ute. Vet inte om det säger mest om hur jäkla varmt det är ute eller hur jäkla kallt det är på jobbet.

Första dagen med fullt ansvar. Inga missöden so far men det kan hända mycket på fyra veckor. Spännande =)

I fredags var det after work, mycket folk, bra sällskap och massor av rosé. Bussen hem är det värsta. Beroende på jobb/inget jobb till hösten får kanske mitt nästa boende bli i Halmstad. Vi får väl se....


For reasons unknown

Fem kilometer i slingan är gjorda med en rejäl slutspurt och egenkomponerad styrka. Är helt slut men förhoppningsvis var det precis vad jag behövde. Har kännt mig vintertrött hela veckan och det är allt annat än vad man borde känna nu. Hoppas på nyvunnen energi imorgon.

På rundan mötte jag en liten vithårig tant i 70-års åldern som sprang med riktigt kraftfulla steg. Hade man fått välja skulle jag vilja jag bli precis sådan när jag blir gammal! :)

Två dagar kvar på jobbet med min "utbildare" sen är jag själv i fyra veckor. Bra eller dåligt? 

AW på fredag, det ser jag fram emot!

Hur mycket ska en människa behöva gå igenom? Precis när man tror att det har vänt och den har något att vara glad över som den verkligen är värd, händer något oförståligt och allt raseras igen. Misery loves company sägs det...


I can't be arsed to carry on in this debate that reoccurs when you say I don't care, but of course I do, I clearly do

Say no more....


Varmt idag?!

varmt (MMS)

Varmt idag?!


RSS 2.0