SOL!

Vilken otroligt härlig dag! Solen skiner fåglarna kvittrar och världen visar sig från sin bästa sida. Kan man bli annat än på bra humör?! Våren som jag får några veckor sedan inte trodde vi skulle få se igen visar sig med ett stort leende i hela ansiktet.

Som påföljd av vårkänslorna så har jag varit i stan och frossat bland ljusa färger, vårjackor och -skor. Ekonomin är den enda som inte tycker om våren på grund av att det är så mycket roligare att köpa saker nu än under vintern. Det blev en klänning och lite annat nytt idag...

För ett tag sedan läste jag boken "Försvinnanden"  av Jodi Picoult och det är en sådan bok som jag fortfarande då och då tänker på. Vilket är en bra rescension när det kommer från mig som i vanliga fall har glömt av början av en bok när jag läser ut den. Jag kan inte annat än att rekommendera den. Det är en historia som känns så verklig. Det är en historia där man inser att man inte kan döma en människa endast utifrån dess handlingar. Att en handling per definition inte är bra eller dåliga utan man måste veta vad som ligger bakom den för att kunna avgöra. Det är en historia där man absolut inte kan räkna ut slutet innan man har läst det.

Imorgon åker jag och Bebban till fjällen (känns smått ironiskt att vi åker iväg till vintern när den efterlängtade våren kommit hit). Och vi kommer att träffa Eva igen, det var så länge sedan nu så jag kan gärna åka till vintern för hennes skull.

Jag ska nog gå ut en runda till och suga i mig det sista av dagens solstrålar... In a bit

I live my life for the stars that shine
People say it's just a waste of time
When they said I should feed my head
That to me was just a day in bed
I'll take my car and I drive real far
To where they're not concerned about the way we are
In my mind my dreams are real
Are you concerned about the way I feel


Gardinjakt

Jag är egentligen inte så mycket för heminredning med tyg som mattor, dukar, gardiner. Gardiner är ju oundvikligt att ha, eller i alla fall mer oundvikligt än mattor och dukar, men jag köper ett par som får hänga där de hänger. Är helt enkelt inte någon som byter gardiner efter årstid och sådant tjafs. Vad jag ska komma till är att jag idag, kors i taket, har köpt gardiner. För att de ska fylla en funktion. Det har aldrig tidigare hänt. Det är så ljust i min lägenhet att jag ibland inte kan sova vilket irriterar mig, men tanken är att jag ska kunna dra för de här gardinerna och kanske kanske kanske blir det lite mörkar på morgonarna. Ska testa nu....



I've never ever cried when I was feeling down
I've always been scared of the sound
Jesus don't love me, no one ever carried my load
I'm too young to feel this old

News?

Well, well what's new?!

Inte mycket faktiskt. Sitter i FBG ska vara här ett tag. Flytthjälp, inventering och diverse väntar nästa vecka.

Dagarna glider förbi. Saker förblir ogjorda. Plugg, vad är det? 

That's pretty much it....

Jag har så mycket tankar och känslor men ingenting att skriva...  

RSS 2.0