At least you got something to fall back on...

Den senaste tiden har varit fylld med olika beslut. Beslut som har varit mer eller mindre stora, mer eller mindre avgörande, mer eller mindre viktiga. Oftast får jag ganska snabbt en känsla för vad jag vill göra, vad som känns rätt respektive fel. Det som däremot kan ta tid är att vänja sig vid tanken och agera utifrån beslutet, men det är ganska sällan som det i slutänden inte blir likadant som den första känslan. Oavsett så är det en så skön känsla när man väl har bestämt sig, besluet är taget.

Äntligen har jag tagit mig tid att ta tag i alla de framkallade foton som jag inte gjort något med. Har kommit till vårt besök hos Eva på GC i januari. Det ser så jäkla härligt ut. Det är lite mer än fyra månader sedan men känns som en halv evighets sen.

I fredags var det AW i Halmstad. Vi försökte trotsa det väldigt kalla majvädret med att sitta ute, men inte ens infravärmarna kunde motverka de kyliga vindarna. De flesta av oss satt ändå ute i nästan tre timmar, vilket är riktigt bra jobbat. Det var en mycket trevlig kväll och som vanligt slutade den inte med något tidigt tåg hem som den ursprungliga tanken var. Fast det är ju ett gott tecken på att det var en lyckad kväll.

Åter till fotoalbumet...


Improvement?

Två varv, 28 minuter och ett bråkande knä...
Inte helt, men ganska nöjd
Känner att jag måste tala om varje gång jag varit ute för att hitta motivationen att fortsätta
=D

Igår var jag med på spektaklet vårruset för första gången.
Tyvärr hade vi inte riktigt vädret på vår sida, det var en mycket kall majkväll vilket förstörde stämningen en aning. Vi var en 15-20 stycken från mitt gamla jobb som var där, men för oss blev det ingen löpning utan en rask promenad med lite småjoggande omkörningar. Där var verkligen alla sorters kvinnor. Gamla som unga, de som gick in för det till 110% och de som var där för att söndagslunka sig runt de 5 kilometrarna. Jag är glad att jag följde med. Det är svårt att beskriva det om man inte varit där!

Under Friskis & Svettis uppvärmning precis innan starten igår fick jag ett mycket oväntat samtal. Dessutom var det värsta tänkbara tajming då jag knappt hörde någonting på grund av musiken. Antar att det var ett ganska dåligt första intryck men vi får se vart det leder...

Hade också den värsta dagen hittills på jobbet, det var verkligen ingenting som klaffade. Från att jag öppnade min inbox och såg dagens första mail tills dess att jag stämplade ut 8 timmar senare krånglade verkligen allt. Idag har det varit bättre och jag hoppas innerligt att morgondagen blir ännu bättre!




For your information

Jag. Är. Så. Sjukt. Trött!


I know it's a wonderful world but I can't feel it right now

Vilken härlig helg. Har verkligen tagit det superlugnt, tränat, bakat bröd, solat, tänkt, promenerat och lite till. Riktigt så skönt som det såg ut idag var det dock inte, hade en mördande motvind tidigare, men sol det är huvudsaken och snart blir det precis så skönt som det ser ut.
Övertygad

Att musik som man vid speciella tillfällen lyssnat mycket på kan väcka så mycket känslor, tankar och minnen. För tillfället lyssnar jag på Kents Blåjeans och den måste jag ha lyssnat mycket på under våra veckor på Mallorca för det är nästan som om jag är där nu. Går på strandpromenaden. Jag vet vad jag tänkte och vad jag kände, hur det luktade och hur det såg ut. Tror knappt att jag har lyssnat på den efter det. Det är nästan lite läskigt! Så längesedan det känns men vad är det? Fem år sedan?

  I fredags flyttade jag från mitt gamla skrivbord, rakt över korridoren. Från och med imorgon har jag nya arbetsuppgifter, mycket att lära så det kan bli intressant. Kommer jag sakna mina gamla arbetsuppgifter? Nej inte direkt! Kommer dock inte bli av med dem helt och hållet... 

Maj. Varenda helg i hela månaden är uppbokad. På ett sätt är det så himla roligt för det är saker som jag verkligen har längtat efter och sett fram emot. Samtidigt brukar jag undvika att planera för mycket. Det finns en stor risk att man inte tar tillvara på den inplanerade tiden och plötsligt så ligger allt bakom en. Jag är ganska duktig på att göra så. MEN jag längtar mer så strunt samma =D

In a bit...


RSS 2.0