Ett litet snabbt gästspel

Jag är fortfarande isolerad det här är bara ett lite snabbt gästspel skrivet från biblan. Jag sitter och raderar spam från min mail, när jag började hade jag 78 nya mail nu är det drygt 30 kvar som är något av värde. Resten var Dear Evelina you are our lucky winner, erbjudande på viagra och vicodine - vad vill de mig? Lämna mig i fred!

Berlin var helt fantastiskt. Tre underbara dagar med vårvärme, sol, sevärdheter, fikor och mycket mycket mer. Vi har gått och gått och gått (och åkt lite U-bahn och S-bahn, klart). Återvände till Kalmar igen i lördags kväll (på ett tåg med Nybro- och Emmabodakids som skulle till Kalmar och partaja!) med trötta ben och onda fötter men med ytterst fina minnen. Minnena gjorde på något sätt att det trötta och det onda inte kändes så mycket. 

Igår blev det bio och New Moon. Man får säga vad man vill om fjortisfilm och dylikt men bra är den! Och det skäms jag inte för =D   

Jag kämpade emot in i det längsta idag men dagen har ändå spenderats i sängen. Jag tyckte det var dags att ta sig en liten promenad till biblan och få lite luft och kolla upp lite saker, men nu börjar jag frysa. Kan det betyda att febern stiger igen? Jag har INTE tid att var sjuk...

En mycket positivt sak är att jag hade fått mail från UPS och där stod bland annat den här underbara raden: Ditt paket är i tid med planerat leveransdatum den 24/11/2009 För någon annan än mig kanske det inte säger så mycket men det betyder att min isolering (förhoppningsvis, jag vågar inte hoppas på för mycket) är slut IMORGON!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0